12, maj 2023
Edderkop Kabale og andre kabale-spil

Edderkop Kabale er en af de mest populære kabale-spil i verden. Det er en type patiens, hvor spilleren skal placere kortene i rækkefølge. Edderkop Kabale er en udfordrende og underholdende måde at fordrive tiden på, og det kan spilles af alle aldre.

Hvordan spiller man Edderkop Kabale?

For at spille Edderkop Kabale skal man have to kortspil med 52 kort hver. Kortene er placeret i ti kolonner. De første fire kolonner har hver seks kort, mens de sidste seks kolonner har hver fem kort. Det øverste kort i hver kolonne er vendt med billedsiden opad.

Spilleren kan flytte kort fra en kolonne til en anden. Kortene skal placeres i faldende rækkefølge og i skiftende farver. For eksempel kan en rød konge kun placeres på en sort dronning. Hvis en kolonne er tom, kan spilleren placere en konge eller en stak med kort med en konge i bunden af kolonnen.

Formålet med spillet er at flytte alle kortene til fundamentet i midten af spillepladen. Fundamentet består af otte stakke med kort. Fire stakke med kort skal have kortene i stigende rækkefølge og i samme farve, mens de andre fire stakke skal have kortene i stigende rækkefølge, men med skiftende farver.

Andre populære kabale-spil

Udover Edderkop Kabale er der mange andre populære kabale-spil, som du kan spille online eller offline. Nogle af disse spil inkluderer:

  • Edderkop Kabale
  • Kabale
  • Pyramide Kabale
  • Klokken Kabale
  • Freecell Kabale
  • Canfield Kabale
  • Golf Kabale
  • Yukon Kabale

Hvordan spiller man Pyramide Kabale?

Pyramide Kabale er en kabale, hvor spilleren skal fjerne kort fra pyramiden. Pyramiden består af 28 kort, som er placeret i syv rækker. Det øverste kort i hver række er vendt med billedsiden opad.

Spilleren kan fjerne kort fra pyramiden ved at vælge to kort, som tilsammen giver en sum på 13. Hvis spilleren ikke kan finde to kort med en samlet sum på 13, kan han eller hun vælge et kort fra bunken. Formålet med spillet er at fjerne alle kortene fra pyramiden.

Hvordan spiller man Klokken Kabale?

Klokken Kabale er en kabale, hvor spilleren skal placere kortene i rækkefølge fra esset til kongen. Kortene er placeret i otte kolonner, og det øverste kort i hver kolonne er vendt med billedsiden opad.

Spilleren kan flytte kort fra en kolonne til en anden, hvis kortene er i faldende rækkefølge og i skiftende farver. Hvis en kolonne er tom, kan spilleren placere et kort eller en stak med kort med en konge i bunden af kolonnen. Formålet med spillet er at flytte alle kortene til fundamentet i midten af spillepladen.

Hvordan spiller man Freecell Kabale?

Freecell Kabale er en kabale, hvor spilleren skal placere kortene i rækkefølge fra esset til kongen. Kortene er placeret i otte kolonner, og det øverste kort i hver kolonne er vendt med billedsiden opad.

Spilleren kan flytte kort fra en kolonne til en anden, men kun en kort ad gangen. Der er også fire frie celler, som spilleren kan bruge til at placere kort midlertidigt. Formålet med spillet er at flytte alle kortene til fundamentet i midten af spillepladen.

Hvordan spiller man Canfield Kabale?

Canfield Kabale er en kabale, hvor spilleren skal placere kortene i rækkefølge fra esset til kongen. Kortene er placeret i otte kolonner, og det øverste kort i hver kolonne er vendt med billedsiden opad.

Spilleren kan flytte kort fra en kolonne til en anden, hvis kortene er i faldende rækkefølge og i samme farve. Der er også en reserveret plads, hvor spilleren kan placere et kort midlertidigt. Formålet med spillet er at flytte alle kortene til fundamentet i midten af spillepladen.

Hvordan spiller man Golf Kabale?

Golf Kabale er en kabale, hvor spilleren skal placere kortene i rækkefølge fra esset til kongen. Kortene er placeret i syv kolonner, og det øverste kort i hver kolonne er vendt med billedsiden opad.

Spilleren kan flytte kort fra en kolonne til en anden, hvis kortene er i faldende rækkefølge og i samme farve. Der er også en bunke med kort, som spilleren kan trække fra. Formålet med spillet er at flytte alle kortene til fundamentet i midten af spillepladen.

Hvordan spiller man Yukon Kabale?

Yukon Kabale er en kabale, hvor spilleren skal placere kortene i rækkefølge fra esset til kongen. Kortene er placeret i syv kolonner, og det øverste kort i hver kolonne er vendt med billedsiden opad.

Spilleren kan flytte kort fra en kolonne til en anden, hvis kortene er i faldende rækkefølge og i samme farve. Der er også fire frie celler, som spilleren kan bruge til at placere kort midlertidigt. Formålet med spillet er at flytte alle kortene til fundamentet i midten af spillepladen.

Konklusion

Edderkop Kabale og andre kabale-spil er en sjov og udfordrende måde at fordrive tiden på. Der er mange forskellige varianter af kabale-spil, som alle har deres egne regler og udfordringer. Uanset hvilket spil du vælger, kan du være sikker på at have en god tid.

https://edderkop-kabale.nu/
Læs mere om kabale-spil på Wikipedia