6, jun 2022
Børnerytmik kan være en glædelig begivenhed for hele familien

Rytmik er en kombination at sang og musik, bevægelser og gode stunder du kan dele med dit barn. Der findes rytmikhold som du kan begynde på, allerede fra dit barn bliver født. For der er ingen tvivl om, at rytmik og sand er noget der er til stor gavn for dit barns udvikling, tryghed og indlæringsevne. Det øger kropsbevidstheden og samtidig med at du kan nyde en god stund med dit barn, vil du også kunne give dit barn den glæde, ved at have fælles oplevelser sammen med andre på samme alder. https://pernilles-boerne-babyrytmik.dk/ er til dig der gerne vil styrke dit barn og skabe gode stunder i kan mindes i fremtiden. 

Tag rytmikken med hjem i stuen 

Det er ikke kun i rytmiklokalet at dig og dit barn kan få glæde af sang og bevægelse, musik og rytmiske toner. Det kan i bestemt også hjemme i stuen. Ved baby- og børnerytmik får i gode redskaber som i kan tage med hjem og dele med resten af familien. Så kan du fortsætte med at styrke dit barns motoriske evner, sangglæde og indlæringsevne, selvom i ikke er på holdet sammen med de andre jævnaldrende. Giv mere fantasi og oplev hvordan dit barn vil vokse i takt med musikkens toner. 

Sådan kan rytmik gavne dit barn 

I denne verden er der ikke mange steder der er ro. Der er konstant bevægelser i gang og det er hele tiden nødvendigt at være omstillingsparat og i sin forstand fantasifuld for at kunne følge med. Ved rytmik lærer dit barn at kunne omstille sig, bruge fantasien og finde styrke ved at udfolde sig. Sammen med jævnaldrende børn, får dit barn styrke de motoriske bevægelser, lyttet til rytmen fra musik og lærer at være en del af et fællesskab. Alt sammen egenskaber som vil være til stor glæde senere i livet, når det er tid til at komme ud i den virkelige verden. 

Rytmik er læring gennem sjov leg 

Det er videnskabeligt bevist, at børn lærer bedst igennem leg. Det er her de kan udforske og lære deres grænser, øge kropsbevidstheden og blive bedre til at lære deres egne færdigheder og begive sig ud i nye udfordringer. Rytmik er lige præcis med til at lære dit barn at udfolde sig igennem leg, styrke selvværdet og øge sikkerheden inden for den grovmotoriske udvikling.